Az oltást megkaphatom a párommal ha babát szeretnénk?
Őszintén szólva én nem tudom mi a jó döntés, nem szólok elenne sem.. Beszéltünk a párommal tavaly,hogy gyereket szeretnénk, azóta próbálkozunk, de nem görcsösen, éppen azért mert meglegyen a varázsa és hogy sikerüljön is persze.
Kaphatunk oltást, vagy előtte kéne, vagy utána?? Nem szívesen várnék mert félek hogy kifutok már igyis az időből, hogy már nehezen fog összejönni :(
Meg azis hogy tényleg nem szólok ellene, de nagyon kezdeti, mindenkit másképp éri meg, van ismerősöm akinek kutya baja, van akinek fájtak az ízületi, verte a viz stb.. Azt nem tudhatjuk, később mit vonhat maga után?! Ha semmit akkor természetesen örülök/örülünk. :)
Terhesség alatt nem ajánlják (szerintem be se adják), mivel nem tesztelték terheseken. És pont emiatt azt sem ajánlják, hogy az oltást követő néhány hónapban teherbe rád.
Ha alapból tervezed beadatni, szerintem érdemes regisztrálni, aztán mire sorra kerülsz, meglátod, hogy terhes leszel-e, és ha nem, akkor akartok-e szünetet tartani.
Nyugodtan oltasd be magad, aztán 3 hónapig ne próbálkozzatok, utána hajrá!:)
Egy szülésznő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!