Mütét után, mennyi ideig tarthatnak bent valakit kórházban?
#11: Megértettem. Csak azért írtam, mert rögtön Covidot kívánsz nekem is... Tehát kb. a halálomat kívánod, csak azért, mert másképp látom mint te.
Igen, tudom, szar helyzet. De az egész kormány vírus kezelése hagy kívánnivalót maga után.
Manapság örülni kell, ha valaki orvosi kezeléshez jut sajnos.
:(
Jobb lenne, ha otthon előjönne egy szövődmény, és nem jutna időben orvoshoz?
Vagy ha nem műtötték volna meg?
Mint írtam, a mi kórházunkban is felütötte a fejét. Tudod, miért nem lehet kizárni?
1. A dolgozók munka után hazamennek, tömegközlekednek, bevásárolnak. Ha útközben el is kap valamit, hiába tesztelik, az napokig nem mutat ki semmit.
3. Hiába vesznek fel mindenkit negatív PCR-rel, 1-2 napos fertőzést nem mutat ki egyetlen teszt sem! Tehát bárkinek lehet friss fertőzése, aki bekerül.
Szerinted mit kellett volna tenniük? Mi lenne az ideális megoldás?
#14:
12-es vagyok, lepontoztál, rendben, de a kérdéseimre nem válaszoltál:
Jobb lenne, ha otthon előjönne egy szövődmény, és nem jutna időben orvoshoz?
Vagy ha nem műtötték volna meg?
Szerinted mit kellett volna tenniük? Mi lenne az ideális megoldás?
Plusz egy: hogy tudná megakadályozni a kórház, hogy bejusson a fertőzés?
Minden dolgozót bentlakásra köteleznél? A betegeknek meg mindnek külön egyágyas szoba?
Akkor hány beteg ápolására lenne lehetőség szerinted?
Jobb, ha tudod, hogy semmi értelme a pereskedésnek, mert ezt csak elveszíteni lehet, ugyan is tipikusan az, amiért nem lehet a kórházat felelöségre vonni.
Egyébként a kórház tényleg nem tudja megakadályozni, hogy bejusson a fertözés, mert egyrészt a kórházi dolgozók is beviszik, mivel haza szoktak néha menni, és tömegközlekednek, bevásárolnak, találkoznak családtagokkal, és ha valahol fertözéssel kerülnek kapcsolatba, azt nem tudják sehogy megakadályozni. Hiába tesztelik öket akár naponta, a lappangási idö alatt - ami két-három hét - , nem kimutatható.
A másik eset, ahogy bejut fertözés, az a covidos betegek, tölük is terjesd a fertözés, ugyanis itt is a lapangási idö a kulcsszó, amíg nem pozitív a teszt, de már fertözöttek, addig másoknak átadják.
Szóval az akár félóránkénti tesztelésnek sincs értelme, mert ki a teszten pozitív lesz, az két hete már fertöz! Elöre meg nem lehet megmondani, kinek LESZ pozitív a tesztje két hét múlva.
Ezzel az erövel akár a testvéredet is perelhetné valaki, mert a tetvéred covidos, és megfertözhetett mindenkit, akivel kapcsoalktba került, az órovoskat, ápolószemélyzete, takarítókat, szobatársakat, akikkel együtt várt valamilyen vizsgálatra, stb.
#16: Ahogy írtam, lehet, én is elkaptam. És én akár bele is halhatok.
Ahogy abba is, ha emiatt hetekkel elhúzódik a kemoterápiám.
Ahogy látom, nem olvastad végig, amit írtam. Friss fertőzést egyetlen teszt sem mutat ki! Pár nap kell hozzá.
Ha óránként tesztelnének, egyrészt kikezdené az orr nyálkahártyáját, a betegek minden más fertőzést azonnal elkapnánaak emiatt. Ráadásul, mivel a PCR nem azonnali eredményt ad, csak gyorsteszt jöhetne szóba, ami csak 50%-ban megbízható.
Ahol én voltam: felvételkor gyorsteszt, ha negatív, leveszik a mintát PCR-hoz, amíg nincs eredmény, egyszemélyes külön szoba.
A látogatási tilalmat betartják. A betegek a szobájukat nem hagyhatják el. Mégis bejutott. Ezt nem lehet 100%-osan megakadályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!