Kapott ma valaki kínai vakcinát? Volt valami mellékhatása?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 20:17
11/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm, külön a 8-as válaszolónak! 😀
2021. febr. 25. 20:24
12/18 anonim válasza:
Szüleim holnap kapják, majd megírom kinőtt-e egy harmadik fülük.
13/18 anonim válasza:
Majd ha lejár a licensz és fizetni kell az újraoltásért. Akkor kérdezd a mellékhatásokat.
14/18 anonim válasza:
Igen, volt pár mellékhatás. Németország sok nyugdíjas meg is halt. Dél-Koreában is 42-en.
15/18 A kérdező kommentje:
Német országban úgy tudom nem használnak kínai oltást. Ott nem az Astra Zeneca oltástól lettek rosszul?
2021. febr. 26. 19:01
16/18 anonim válasza:
Nemcsak rosszul lettek. Meg is haltak.
17/18 anonim válasza:
#14 Egy percig ne zavarjon, hogy Németországban nem oltottak kínai vakcinával, te ostoba gyökér.
18/18 anonim válasza:
Most olvastam a hivatalos kínai álláspont szerint három éves kortól adható. És szerintük azért mert a kisebbeknek fejlődésben van még az immunrendszere.
Mindenesetre szerintem biztos hogy jobban megdolgozza az immunrendszert mint például a Pfizer ami jó de csak óvatosság mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!