Kapott ma valaki kínai vakcinát? Volt valami mellékhatása?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 20:17
1/18 anonim válasza:
Úgyis törlik, ha valaki az igazságot válaszolja. Ezt jobb élőben kérdezni a körülötted lévőktől. Sok kamu válasz várató, a fizetett gyógyszergyártó cégek ügynökeitől.
2/18 anonim válasza:
Szerintem jöhetnek szubjektív vélemények is de én nem ezzel lettem beoltva ennek ellenére érdekelne ha valakit azzal oltottak
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Én először nagyon idegenkedtem tőle, de végül is egy régi, bevált technológiával készült. Ugyan úgy készül mint az influenza elleni védőoltás. (elölt vírus)
2021. febr. 24. 21:52
4/18 anonim válasza:
Elölt vírus----ezt annyira imádom :).
A vírus nem él, ezért elölni sem lehet.
Maximum inaktiválni. Maximum.
5/18 anonim válasza:
Apum kapott tegnap a kínaiból és nincsen rosszul tőle.
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Örülök, hogy nincs baja apudnak :)
2021. febr. 25. 15:23
7/18 anonim válasza:
Nekem anyám kapott tegnap kínait, azóta vesefájdalomra panaszkodik illetve a hasa is ment.
Persze nem biztos, hogy ettől de most jött ki a tünet rajta.
8/18 anonim válasza:
Ma kaptam, a gondozóval és szomszédasszonnyal mentünk oltásra. Voltak ott többen a falubéliek akikkel várakoztunk délutánig közben beszélgettünk a folyosón. Én a simot kaptam meg de nem éreztem semmit mint egy hónapja az megfázásra sem. Azóta voltam kint a kertben kapálni, gazolni de valószínűleg megfázhattam mert fáj a hátam, kapar a torkom és köhögök is. Valamire allergiás lehetek biztos mert rossz az ízérzésem és kiütések lettem a karjaimon meg a hasamon. Gondolom holnapra elmúlik.
10/18 anonim válasza:
A 8-as troll.
Ott bukott ki, hogy túlcifrázta.
Azért nice try😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!