A 87 eves kronikus betegseg nelkuli nagypapamnak mar nem kellett volna megkapnia az oltast?
Figyelt kérdés
Amikor lehetett egybol regisztraltam őt. De meg hire sincs az oltasnak, holott csomo helyen olvasom hogy mar a 65-75 ev kozotti kronikus betegseg nelkuli idoseket oltjak.2021. febr. 20. 17:26
11/19 A kérdező kommentje:
Pénteken kapja
2021. márc. 1. 18:32
13/19 anonim válasza:
Az jó hír, jó egészséget neki!
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönjük!
2021. márc. 1. 20:21
15/19 A kérdező kommentje:
E mailban irt a háziorvos arra az e mail cimre amelyikkel regisztráltam, vasárnap 3 orakor kuldte az e mailt amiben vissza jelzést kért hogy kinek kell a vakcina. Telefonszamomat is beleirtam es azon hivott fel ma az aszisztens hogy mikor kell menni.
Csak azert irom le hogy ha valaki hasonlo helyzetben van akkor tudja hogy hogy megy :) szóval figyeljétek az e mailt.
2021. márc. 1. 20:24
17/19 anonim válasza:
Nem írtad, hogy melyiket kapja.
18/19 A kérdező kommentje:
Sinopharm
2021. márc. 2. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!