Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek miért magasabb az...

Szerintetek miért magasabb az oltási hajlandóság a COVID-19 kapcsán a magasabb iskolai végzettséggel rendelkező emberek között?

Figyelt kérdés

2021. febr. 20. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Mégis miért lenne nagyobb? Kérek forrást, bár akkor sem hiszem el mert én diplomások közt mozgok és hát ha hallanád mennyire akarnak oltatni a kérdést ki sem írtad volna..
2021. febr. 24. 23:56
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Azért mert 100 szor okosabbak,mint tanulatlan mugli embertársaik...ja nem!Ez egy baromság amit a média fúj,hogy az alacsony végzetségűek kellemetlenül érezzék magukat emiatt,és megfelési kényszerből megváltoztassák a véleményüket.
2021. febr. 25. 01:14
 13/17 anonim ***** válasza:
*Megfelelési
2021. febr. 25. 01:17
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
Minden kedvességgel és tisztelettel mindenki felé... Szerintem azért, mert az ember minél többet tanul, annál jobban feltárul előtte, hogy mennyi mindenhez nem ért. Én például nem értek az orvostudományhoz és az oltásellenesekkel ellentétben (tisztelet a kivételnek) nem is teszek úgy, mintha értenék, ezért megbízom a szakértők javaslatában. El van magyarázva, miért van szükség az oltásra, világjárvány van és mindenki azon dolgozik, hogy minél hamarabb visszatérhessünk a normális életünkhöz.
2021. febr. 25. 14:01
 15/17 A kérdező kommentje:

A korábbi válaszomban linkelt forrásokat újra bedobom a 11-es kérésre:

[link]

[link]

[link]

2021. febr. 25. 22:54
 16/17 A kérdező kommentje:
14-es, köszi a válaszodat. Eddig szerintem csak te értetted meg a kérdésemet. :) Kíváncsi vagyok azokra a véleményekre is, amik nem értenek egyet a kutatásokkal, de szerintem az gyenge érv ilyen esetben, ha valaki a saját ismerősi körére hivatkozva szeretne megcáfolni statisztikákat.
2021. febr. 25. 23:07
 17/17 anonim ***** válasza:
29%
Engem nem érdekelnek a kutatatások hanem a megérzésemre hallgatok ami azt mondja nincs szükségem vakcinára..miért is kéne másra hallgatnom mint a saját józan eszemre?..ez a vírus gyorsan mutálódik akár csak az influenza, a fiatalok könnyen átvészelik..én ismerem a saját testem nem az orvosok, tudom mit kell tennem ha beteg vagyok, bár nem szoktanm..
2021. febr. 26. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!