Szoktátok sajnálni az egészségügyi dolgozókat?
Sajnos nekem főleg csak rossz tapasztalatom van velük. Nemrég bevitt a mentő, az éjszakai sürgősségin a fiatalember így fogadott:" ez meg nem tud köszönni?" Nem, nem tudok köszönni ha szarul vagyok.
Egy régebbi eset: szólni merészkedtem a nővérkének hogy nincs az ágya mellett az egyik papucsa a gyerekemnek. Válasz: " nekem ahhoz mi közöm" Mondom annyi, hogy legyen kedves megnézni a szennyes között, mert valószínűleg összefogta a szennyessel ágyhúzás közben. Pár óra múlva megjelent az ajtóban, és onnan dobta be a fél pár papucsot a kisfiam ágyához, egy hatalmas lendülettel.
Nincs kit sajnálnom.
Tisztelet annak a nagyon kevés dolgozónak aki emberként bánik a betegekkel. De sajnos nincs olyan, mert a többiek lehúzzák.
Ezen túlmenően túlterheltek azt aláírom. Nem könnyű meló az biztos. De belerúgni az emberbe, az minden energiát megér nekik, azt látom.
6
Elég, ha eljön hozzánk, szívesen átadjuk a covidot. :D
Igen. Tisztelem is őket és amikor esetleg rossz napjuk van és mondjuk picit bunkóbban reagálnak a kérdésemre inkább úgy fogom fel, hogy rajtam vezetik le a feszkót :)
Minden tiszteletem az övéjük.❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!