Nem érzitek magatokat rosszul mikor orvoshoz mentek? Mintha csak szimulálnál, feltartanád az orvost valami hülyeséggel, lenézne stb.?
Ugyanígy vagyok. Kamaszként próbálta meghallgatni a szívem, de ugy vert az izgalomtól, hogy kiküldött, hogy nyugodjak le. Pedig tök beteg voltam, de így is féltem.
Már javult a helyzet, mióta dolgozom az önbecsülésemen jelentősen, de így se szívesen megyek, ha a halálomon vagyok, akkor se.
Én nem érzem magam rosszul, mert csak akkor megyek ha tényleg indokolt.
Gondolj arra hogy ők ebből élnek. Páciensek nélkül nem lenne munkájuk. Emiatt tanultak, ez a hivatásuk, az érdeklődési körük, szeretik csinálni (amelyik orvos nem szereti a munkáját az hamar kirostálódik, ez pont egy olyan munka amit nem lehet kényszerből csinálni) és ebből tudják finanszírozni a kiadásaikat. Tisztelni kell őket, de azért nem kell rájuk valami istenségként tekinteni, ne úgy fogd fel mintha a porszem odamenne a mindenhatóhoz és még bocsánatot is kérne amiért zavarja köreit. Ez egy szolgáltatás, amit igénybe veszel, ő pedig azért van ott hogy "kiszolgáljon". Akkor érezze magát rosszul az orvos is amikor mondjuk boltba megy és az eladónak vele kell foglalkoznia?
Mind egymásból építkezünk, senki nem több vagy kevesebb a munkája miatt. Az orvos meg tud gyógyítani, de ha pl elromlik az autója, azt nem tudja meggyógyítani, de nem kell emiatt rosszul éreznie magát neki sem amiért rászorul az autószerelő szakértelmére. Ahogy az autószerelő sem bosszankodik ha valakitől munkát kap, hanem örül az ügyfélnek, mert ebből él.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!