Volt már orrkagyló kisebbítő műtéted?
Figyelt kérdés
Holnap egy ilyenem lesz, mert nem kapok pár éve normálisan levegőt, voltam fülörrgégészeten, tüdőgyógyászaton, allergológián, próbáltam több orrsprét de nem igazán hatottak.
2021. febr. 1. 20:43
1/3 anonim válasza:
Szia, érdeklődnék hogy neked hogyan alakult a műtéted, én is ezelőtt állok és kíváncsi vagyok mik a tapasztalatok, kórházban mennyi időt kell tölteni?
2/3 Máté36 válasza:
Milyen jó, hogy aki kérdez és választ vár, az még akkor sem segít másnak, és ad választ, amikor neki már megvan az információ a birtokában. Kapni mindig olyan jó lenne itt az embereknek, adni meg még véletlenül sem semmit.
3/3 A kérdező kommentje:
nem lógok itt de hogy megnyugtassalak lóf*szt se ért
se az orrsövény műtét
2023. ápr. 19. 15:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!