Kaptatok visszajelzést a koronavírus oltás regisztrációjára?
Azt én is elfogadom, de nagy mellénnyel terjeszteni a hülyeséget, az már más tészta.
Ha mondjuk valami egy ilyen hozzászólást olvasva dönt úgy, hogy nem adatja be az oltást és fél évvel később covidban meghal, akkor máris tisztán látható az ilyen hozzászólók felelőssége. Nem véletlenül bűncselekmény a rémhírterjesztés.
"Olyat is hallottam , hogy egy nőnek beadták ( nem itthon) , összeesett, és meghalt! Én mindenki álláspontját elfogadom!"
Ugye nem a nővér Tiffany Doverre gondolsz? :D arra éppen csak 20 ezer bizonyíték létezik, hogy életben van és semmi baja
#13as
Szia ! Hát én csak futólag hallottam , lehet csak rémhírkeltés volt ( így hogy ezt leírtad mi az igazság , már tudom hogy biztos nem igaz) , legalábbis örülök , hogy senkinek baja nem lett tőle , így félnivalónk nincs !
#2es
Azóta én sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!