Miért jobb az anális covid tesztelés, mint a hagyományos? Pontosabb így?
2021. jan. 27. 23:01
1/7 anonim válasza:
Nem jobb. Semmilyen kutatás nem igazolja, hogy az lenne, sőt.
2/7 anonim válasza:
Na jól van most már tényleg kezdem azt hinni hogy a sárgaházasok most kaptak internet hozzáférést 😂😂😂
3/7 anonim válasza:
A 24.hu-ról tájékozódsz?! Nincs semmilyen értelme az anális tesztelésnek, ugyanis ott nincs covid, hiába keresed... Azért csinálják orrból és garatból, mert ott lélegzed be és ha van, akkor ott könnyen kimutatható.
4/7 anonim válasza:
Van egyébként ott is, kijut széklettel a szervezetből, ezért mutatható ki a szennyvízből is, csak rosszabbul. De ilyenek a kínaiak, mindent kipróbálnak.
5/7 anonim válasza:
Vaginálisan is kimutatható és falloszálisan is🤦♀️🤦♀️
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mièrt engem szidtok, tényleg így csinálják, nem én találtam ki
2021. jan. 28. 11:06
7/7 anonim válasza:
Senki sem szid téged félreérted.Én legalábbis nem szidlak mert tudom hogy ez lett kitalálva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!