Ha nem bírom elfogadni magam a magasságom miatt, érdemes e Ilizarov magasságnövelő műtétet csináltatni? Szeretném elérni a 170 centit.
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 18:54
11/20 anonim válasza:
Akkor igazából nem is a magasságoddal van baj, hanem az életeddel. Fordulj pszichológushoz, az öngyilkossági gondolat már betegségnek számít.
12/20 anonim válasza:
Ne légy már olyan, mint a mellnagyobbító és egyéb kozmetikai műtétek sorozatát csináltató önképzavaros nők ! Ha egyébként arányos testalkatod van, akkor a nőket nem fogja érdekelni a testmagasságod.
13/20 A kérdező kommentje:
Nem érdekelnek a nők. Nem miattuk zavar.
2021. jan. 28. 19:12
14/20 anonim válasza:
Akkor a férfiak miatt? Vagy aszexuális vagy? Ha az utóbbi, akkor tényleg érdemes felkeresned az orvost, mert az sem normális.
15/20 A kérdező kommentje:
Az edzés miatt. Így sosem leszek olyan erős, mint az az ember, aki van 210 cm
2021. jan. 28. 19:15
16/20 anonim válasza:
Volt junior semi-pro erőemelő vagyok, ha csak a tiszta erőre gondolsz, akkor az alacsonyabbak előnyben vannak ebben a sportágban. Rendszeresen elpicsáztak a 170 centisek. Én 186 vagyok.
17/20 A kérdező kommentje:
Max testsúly arányosan lehetnék erős, abszolút erőben nem. Túl sokat számít a testsúly. Soha nem leszek 120 kiló ezzel a magassággal, azok ellen meg sosem lesz esélyem.
2021. jan. 28. 19:19
18/20 anonim válasza:
Rövid végtagokkal rendelkezel, mindhárom számban nagyobb előnnyel indulnál, mint én, mivel rövidebb pályát kell leírnod. Ez pl. guggolásban hatalmas előny.
19/20 Ypszilon1980 válasza:
Miért szeretnéd elérni a 170et?Most mennyi vagy?
20/20 anonim válasza:
Mivel rövidebb karokkal és lábakkal rendelkezel, így az erőkar is kisebb, ergo a testsúlyodhoz képest nagyobb erőt tudsz kifejteni, mint pl egy 190 centis, ami guggolásnál vagy fekvenyomásnál hatalmas előny. Ez csupán szimpla fizika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!