Fogamzásgátlót írhat fel háziorvos?
Holnap megyek a nőgyógyászhoz felíratni hormonális hüvelygyűrűt, viszont hallottam, hogy orvos függő, hogy kiadja-e rá a szakorvosi javaslatot, hogy aztana háziorvos 1 éven keresztül felírhassa VAGY kb. 3 havonta vissza kell menni a nőgyógyászhoz, hogy ő írja fel újra és újra (természetes ez minden alkalommal plusz költség a receptírás miatt).
A hüvelygyűrű így sem olcsó, nem szándékozok receptírásért 3 havonta plusz ezreket kiadni,de mi lesz ha azt mondja nem ír javaslatot?!
Mondjam hogy, akkor mégsem kérem a fogamzásgátló receptet, mivel így én bele sem akarok vágni,ha ennyi kiadással jár. A háziorvosunk jó fej, ismerjük egymást, de szerintem javaslat nélkül ő sem írna fel ilyet, vagy nem tudom mi a menete, sosem szedtem ilyet.
Arra az eshetőségre szeretnék választ kapni, hogy ha a nődoki valamiért nem ír(hat) fel szakorvosi javaslatot. Nem akarok ott ledöbbenni meg visszakozni, hogy ja mégsem kell így akkor.
Igen, nalad biztos nincs ugy :D
Kotelesek bevinni mindent a rendszerbe, ez egy teny. A haziorvos pedig felirja a gyogyszert, ez egy masik teny. Nem kell tulbonyolitani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!