Fogamzásgátlót írhat fel háziorvos?
Holnap megyek a nőgyógyászhoz felíratni hormonális hüvelygyűrűt, viszont hallottam, hogy orvos függő, hogy kiadja-e rá a szakorvosi javaslatot, hogy aztana háziorvos 1 éven keresztül felírhassa VAGY kb. 3 havonta vissza kell menni a nőgyógyászhoz, hogy ő írja fel újra és újra (természetes ez minden alkalommal plusz költség a receptírás miatt).
A hüvelygyűrű így sem olcsó, nem szándékozok receptírásért 3 havonta plusz ezreket kiadni,de mi lesz ha azt mondja nem ír javaslatot?!
Mondjam hogy, akkor mégsem kérem a fogamzásgátló receptet, mivel így én bele sem akarok vágni,ha ennyi kiadással jár. A háziorvosunk jó fej, ismerjük egymást, de szerintem javaslat nélkül ő sem írna fel ilyet, vagy nem tudom mi a menete, sosem szedtem ilyet.
Arra az eshetőségre szeretnék választ kapni, hogy ha a nődoki valamiért nem ír(hat) fel szakorvosi javaslatot. Nem akarok ott ledöbbenni meg visszakozni, hogy ja mégsem kell így akkor.
Ne szorakozz kerdezo, dehogynem van nyoma, koteles bevinni minden adatot, kezelest, gyogyszert a rendszerbe, minden egyes betegnel!
En is papiron kaptam a receptet anno, de attol meg a rendszerben ott van minden.
Felirhatja haziorvos, 10 eve is felirta nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!