Mit tegyek ha már 3 napja nem aludtam semennyit sem? Ma mar egesz nap az ágyban fekszem hátha elalszok de nem. Már enni is fizikailag megterhelő. Próbáltam bevenni este nyugtatót de azzal sem sikerült elaludni. Altato nincs itthon.
Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 11:42
21/25 A kérdező kommentje:
A másnapi pszichiáteri időpontot ismerős útján sikerült elérnem, normál időpontot 2 hónap múlvára kaptam csak.
Hidd el hogy van jobb dolgom is mint gyakorikérdésekre irogatni kitalált történeteket, hogy javítsam a magyar egészségügy megítélését.
3 nap nem alvás valóban nem okoz hirtelen szívmegállást, közvetlen belehalni nem lehet, azonban amilyen kognitív állapotban voltam, hogy könnyen megsérthettem volna önmagam véletlenül.
2021. jan. 25. 19:53
22/25 A kérdező kommentje:
* amilyen helyett olyan
2021. jan. 25. 19:54
23/25 anonim válasza:
Tíz nap a rekord és szerinted a 3 nap nem alvás nem életveszélyes. Jó, inkább nem mondok semmit. Mert a te hülyeséged életveszélyesebb.
24/25 anonim válasza:
Már rég nem élnék, ha 3 nap ébrenlétbe bele lehetne halni. Mint írtam, 5 napot nem aludtam és még hallucinációim sem voltak. Pszichiátrián, kórházban többször is volt 3 nap nem alvás. Elég kellemetlen, amikor körülöttem mindenki horkol én meg 0-24-ben bámulom belülről a szemhéjam. De csak kellemetlen, nem halálos. Részemről a vitát lezártam, a kérdezőnek pedig jobbulást kívánok!
25/25 anonim válasza:
Nem mindenki tűrő képessége egyforma, arról hallottál már? Lehet hogy te nem haltal bele 5 napba de talán a kérdező igen. Ez egy nagyon veszélyes és egeszsegkarosito probléma. Ne biztasd itt a hülyeségre az embereket. Attól hogy téged nem érdekel hogy élsz vagy halsz más még lehet hogy egyértelműen az életet választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!