Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nincs befizetve 3 havi...

Ha nincs befizetve 3 havi TB-m, akkor nem lát el az orvos?

Figyelt kérdés
Szakmunkás tanuló vagyok és elvileg az oktatómnak kellene fizetnie a TB-met az ösztöndíjamból, amit megtart magának. De nem fizeti ki belőle, nekem viszont nem volt pénzem befizetni. És most ekcémás a hónaomalja és nem tudom hogy el merjek e menni az orvoshoz, vagy elküld a francba mert nincs befizetve TB-m ????!!
2010. aug. 15. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi az hogy megtartja magának??!Na mindegy,elmehetsz orvoshoz,csak fizetni kell érte.
2010. aug. 15. 10:32
 2/6 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Nyugodtan menj el, ha esetleg olyan pontos a rendszer hogy már rájöttek erre a 3 havi hiányra (ezt nem hiszem) akkor is ráérsz ott meglepődni (a bejelentkezésnél).

De kizártnak tartom hogy ebből neked lenne bajod.

2010. aug. 15. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Hidd el pontos a rendszer!Azonnal látják ha megszünt a munkahelyed is,én már jártam igy,és fizettem eleget!
2010. aug. 15. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Orvos el nem küldhet,mivel van TAJ-számod,azaz biztosított magyar állampolgár vagy,tehát köteles ellátni az országban bárhol bármelyik orvos bármilyen esetben.Az azonban már más kérdés,hogy mivel a járulékfizetés elmulasztása miatt jelenleg nincs biztosítási jogviszonyod,ki kell fizetned minden egyes vizsgálatot,ami nem olcsó mulatság...
2010. aug. 16. 01:21
 5/6 anonim válasza:
Minden ott kezdődik, hogy TANULÓ vagy, tehát BIZTOSÍTOTT. Nyugodtan menj orvoshoz!
2010. aug. 17. 14:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Holnap el fogok menni orvoshoz, majd kiderül, hogy ellátnak-e.
2010. aug. 17. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!