Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha beoltatom magam a vírus...

Ha beoltatom magam a vírus ellen, akkor is fertőzhetek? Mert ha igen, akkor mi értelme lenne beoltatni magam?

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 16:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Hú de kemény vagy. 🤣 Az ilyen kemények szoktak aztán a legbetegebbek lenni.

Válaszolva a kérdésre. Azért volna jó ha akinek csak lehet be lenne adva az oltás mert alakulna ki a nyájimmunitas és ezzel megvedhetne a társadalom azokat is akiket nem lehet beoltatni.

2021. jan. 13. 17:37
 12/37 A kérdező kommentje:
Edzeni kell ès akkor nem tud ártani a vírus. Csak a gyengére veszélyes
2021. jan. 13. 20:47
 13/37 anonim ***** válasza:
Az edzés az izmaidat teszi kemennye nem az immunrendszered te okos. Persze a belső szerveknek, keringesnek, szívnek, tudonek jót tesz és ez által jobbak az eselyeid, de ez nem garancia semmire. Pont az erős immunrendszer az ami annyira tulreagalhatja a fertozest hogy úgynevezett "citokin viharba" kerül. És aztán pont az erős immunrendszered nyír ki.
2021. jan. 13. 22:34
 14/37 anonim ***** válasza:
De szerintem te már tettél fel covidos kérdést. Ott is az edzésre, sportra verted a melled hogy te milyen kemény vagy.
2021. jan. 13. 22:35
 15/37 A kérdező kommentje:

Persze, nagyobb az esélye annak, hogy autóbalesetben halunk meg, mint a covidban, mégsem tiltották még be az autóvezetést.

Ennyi erővel minden egyes influenzajárványnál be lehetne zárni mindent

2021. jan. 14. 02:02
 16/37 anonim ***** válasza:
Istenem, de jó hogy el se jut az agyaig amit írok. Csak tudnám minek tesz fel az ilyen kérdést..
2021. jan. 14. 06:52
 17/37 A kérdező kommentje:

Vissza akarom kapni az életem

Engem nem érdekel ez a vírus, influenza ellen sem oltattam be magam egyetlen egyszer sem az életben

Az emberek 98%-án tünetmentesen átmegy

2021. jan. 14. 11:13
 18/37 anonim ***** válasza:
Nem 98 százaléka megy át rajta tünetmentesen hanem 98 százalék nem hal bele. A maradék kettő százalék viszont igen. De mivel 7 milliárd ember van a földön így ez a két százalék is több millió embert jelent. Neked ők nem számítanak? Járulékos veszteség? Pusztuljon a fergese? Hagyjuk már az influenzahoz hasonlitast. Semmiben nem hasonlít az influenzara. Mindenki vissza akarja kapni az életét. Kórházban dolgozom, borzasztó az amit egy éve csinálunk. Hidd el én még inkább vissza akarom kapni az életem mint te. De az élet nem ilyen egyszerű, erre nem az a megoldás hogy az ember megmakacsolja magát, hanem össze kell fognia a társadalomnak.
2021. jan. 14. 11:47
 19/37 anonim válasza:
Tavaly Magyarországon összesen 454-en haltak meg autóbalesetben. Csak mondom. :)
2021. jan. 15. 06:32
 20/37 zoltandudas ***** válasza:
A10/19 kommenthez: Ha feoldanának mindent, akkor temetők sírásókat vennének fel, mert nem győznék eltemetni a sok halottat.
2021. jan. 15. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!