Van értelme kezeltetnem a magas vérnyomásomat, ha amúgy nem szeretnék sokáig élni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 14:49
1/8 anonim válasza:
Hülyeségeket beszélsz.
Kezeltetned KELL. Ma már ez nem probléma.
Sokféle módja van a gyógyszerek mellett.
Sok mozgás. Kevés só. Sok zöldség és gyümölcs.
Naponta kétszer egy teáskanál szőlőmagpor.
2/8 anonim válasza:
Ha addig a nem sokáig azért szeretnél egészséges maradni valamennyire akkor igen.
3/8 A kérdező kommentje:
De akkor tovább is kell élnem?
Nem szeretem az életemet
2020. nov. 13. 15:11
4/8 anonim válasza:
Kezeltessed, hátha meggondolod magad. Az azért elég kellemetlen lenne, hogy kilábalsz a depresszióból, aztán váratlanul infarktust kapsz, épp mielőtt mennél táncolni.
5/8 A kérdező kommentje:
Soha nem volt jó életem. Gyerekkoromban is mindig bántottak az osztálytársaim, nincsenek barátaim, szüleimmel is nagyon rossz a viszonyom, magányos vagyok, karrierem nincs, csak egy büfészakos diplomát szereztem, rosszul keresek. Egy vesztes vagyok az élet minden területén. Egy magányos és csóró lúzer
Épp ezért nem is szeretnék sokáig szenvedni az élettől.
2020. nov. 13. 17:27
6/8 anonim válasza:
A vérnyomásod miatt első körben keresd fel a háziorvosod, az imént leírt dolgok miatt pedig egy pszichológust. Hidd el jobban leszel.
7/8 A kérdező kommentje:
Attol még ugyan úgy csóró vesztes leszek
2020. nov. 14. 12:23
8/8 yoshimitcu válasza:
ha vigasztal rám ugyanezek igazak, csak még büfé szakos diplomám sincs, sőt még érettségim sincs akkor most huzzam fel magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!