Normális hogy most kezdődött az év de év végére várható az érfestés kontrollom, ami egy éve van halasztva?
Két aneurizma műtétem volt. A kontroll elmaradt tavaly marciusban a virus miatt.
Nyaron azt mondtak hivni fognak, mikor mehetek, amikor még mentek a kontrollok. Nem hivtak.
Oktoberben ezert mi jelentkeztunk. Akkor pozitiv lettem ezért nem csinálták meg.
Most ujra hivtuk oket. Azt a valaszt kaptuk hogy ev vegere varhato, a surgossegiek lesznek eloszor.
Az orvosnak van két műtős és egy kontroll napja.
Kérdezem én; a kontrollokat mi szerint rakják fontossági sorrendbe?!
Kezdem érteni mi a magyar egészségügy 😊
20/L
Elmész most magánba+majd az év végén a saját orvosodhoz is, mikor időpontot kapsz.
Nyilván nem ideális így, de az egészségügy adott pénzből gazdálkodik, és még a szervezés is béna, azt a kevés pénzt se hatékonyan használják fel. Szóval ilyen, és kész.
Nem. Az aneurizma velem született érkapcsolódási rendellenség miatt alakult ki. Nem magas vérnyomás vagy stb.
Alapjáraton sem szedek gyógyszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!