A jelenlegi veszélyhelyzetben mennyire necces bejutni szakrendelésre?
Reggel akarom felhívni őket, de jó lenne tudni, mire számítsak?
Ha régi probléma, ami kiújult - tehát már voltam ott régebben - akkor fájdalom esetén van esély rövid időn belül bejutni?
Illetve: ha olyan jellegű a fájdalom, hogy a beteg nem tud tőle bemenni, lehet kérni betegszállítást? Azt hogy hangolják össze az időpont kéréssel? Hogy működik ez most?
#10: Attól függ, honnan nézzük. Segítség kell a mindennapjaimhoz. Nem tudok egy kenyeret megkenni magamnak, nem tudok egyedül megfürödni.
Táppénzen vagyok, tehát a fizetésem is kevesebb lesz, a cafeteria is ugrik.
Ha nem elég a gyógyszer, akkor két héttel később kapok csak érdemi kezelést, ha esetleg addig rosszabbodik a helyzet, ami okozza, akkor a teljes gyógyulás lassabb lesz. Tavalyelőtt két hétig voltam itthon fiziterápia és gyógytorna mellett. Most nem tudom, ez mennyi lesz...
A másik: és ha a várakozást ól lesz valami visszafordíthatatlan?
Értem én, hogy itt a Covid... De talán a többi beteggel sem ártana foglalkozni.
A lányom egyik ismerősét ma küldték haza azzal a kórházból, hogy lehet, hogy vakbélgyulladás, pihenjen, szedjen gyógyszert, ha rosszabbodik, jelezze! Hát kösz. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!