A jelenlegi veszélyhelyzetben mennyire necces bejutni szakrendelésre?
Reggel akarom felhívni őket, de jó lenne tudni, mire számítsak?
Ha régi probléma, ami kiújult - tehát már voltam ott régebben - akkor fájdalom esetén van esély rövid időn belül bejutni?
Illetve: ha olyan jellegű a fájdalom, hogy a beteg nem tud tőle bemenni, lehet kérni betegszállítást? Azt hogy hangolják össze az időpont kéréssel? Hogy működik ez most?
Utána olvastam, nem igazán tartozik a sürgősségi ellátások közé, azok a tünetek hiányoznak, amik ezt lefednék. Azt ajánlják, hogy fekvés, fájdalomcsillapítás, és ha pár napon belül nem múlik, akkor doki.
Mindenesetre reggel kiderül. Remélem, nem ráznak le azzal, hogy feküdjek, és szednek fájdalomcsillapítót. :/
Egy neurológushoz, esetleg egy MRI-re jó lenne bejutni. :(
#8: Nem mondták ki, de a lényeg az kb, ha nem covidos vagy, dögölj meg!
Kaptam újabb gyógyszereket. Kértem beutalót idegsebészetre (azt ajánlották, de ezt is úgy, hogy konkrétan én kérdeztem rá, hogy esetleg nem kellene-e megnézni, mi okozza?). Tekintettel arra, hogy tüneteim és fájdalmaim vannak, munkaképtelen, és majdnem járásképtelen vagyok, "nem kell" sokat várnom. Január 18-ra kaptam időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!