Arktika kérdése:
Vérplazma vétel után elmehetek melózni?
Figyelt kérdés
A szuzukinál vagyok szerelő és elmennék ebbe a pesti intézménybe vérplazmát leadni állitolag 25ezer forintot adnak érte. De hétközben mindig dolgozok és délelőtt lenne idöm erre munka előtt. Vajon melóra Alkalmas állapotban lennék közvetlenül utánna?2021. jan. 3. 14:10
1/3 anonim 

válasza:

Igen, lehet utána dolgozni.
De az tuti, hogy minden egyes alkalommal nem kapsz 25.000 forintot. Valószínűleg valami akció, hogy x plazmaadás után többet fizetnek, de az átlagos térítési díj 5-6000 Ft körül lehet.
2/3 anonim 

válasza:

Szia. Nekem változó volt a plazmaadás utáni állapotom. Volt, hogy nem viselt meg, másik esetben pedig nagyon gyenge és fáradt lettem. Egyénfüggő,én biztosan nem mennék utána dolgozni.
3/3 anonim 

válasza:

A folyadék veszteség miatt kissé megváltozik a keringés, amíg az eredeti vértérfogat helyre nem áll. Ennek időtartama egyéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!