Hajléktalanszálló milyen papírokat kér, hogy befogadjon? Mit kell ott bemutatni,ha van családom de nem szeretnek, és ez okból nincs hol laknom, fogadnak a szállónn?
Fő (40 órás szellemi) és havi 2x20-25 órás fizikai hétvégi munka mellett laktam hajléktalanszállón. Mind2 helyen nagyon keveset keresten.
Volt egy hosszú (több éves) pszichotikus epizódom, nem tudtam végig dolgozni. Utána a gyógyszer miatt nem ment. Emiatt sok adósságom keletkezett.
Amikor már tudtam dolgozni (gyógyszer elhagyás után), a fizetésem felét tartozás törlesztésre költöttem, ezért nem volt elég szobaalbérletre.
Nekem pszichológus javasolta a hajléktalanszállót alkoholfüggő, agresszív családtag miatt.
Megváltás volt.
Fix jövedelem?
Rokkant vagyok elvileg fot támogatott!
Az feltétel, hogy el tudd látni magad. Tisztálkodás, étel beazerzés, szoba rendbetétele.
Sajnos ott is kifoghatsz rossz szobatársat. Egyedül a Dózsa Gyógy úti szállón vannak egyágyas szobák (2x3 méteres).
Bogár szinte mindenhol van. Ágyi poloska, csótány.
Valahova nem endednek be ittast (enyhén ittast sem), máshova igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!