Vastagbéltükrözésem lesz, fájni fog?
Már megvolt a vizsgálat de azért leírom a saját tapasztalatom.
Engem bódítottak/altattak, semmit nem éreztem, betoltak, bemutatkoztunk a dokival egymásnak meg ott volt a növér, aztán elaludtam. Mire felkeltem (20 perc múlva), addigra kész voltam, felöltözve rendesen a kórházi hálóingben, az ágyon. Semmit nem éreztem, fájdalmat se odalenn. Mondták, hogy a befújt levegö miatt esetleg khm pukizhatok, ezért féltem bárhova is menni a vizsgálat után kb fél napig. De semmi nem történt. Estére kb el is felejtettem, hogy reggel 8-kor mit követtek el rajtam :D.
Elötte hetekig nagyon rá voltam parázva az egész dologra, arra, hogy ciki lesz meg kínos meg ilyesmi, de most utólag látom, hogy nem kellett volna stresszelni. A doki minden nap ezt csinálja kb egész nap, neki minden ember csak egy se..lyuk, én meg nem voltam képben egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!