Mi a véleményetek az egészségügyről?
Tudom hogy javarészt negatív vélemények lesznek, de kíváncsi vagyok rájuk. Annyi helyen olvasom ezeket, de nekem csak pozitív tapasztalataim vannak. (Nem a mostani helyzetre irányul a kérdés.)
Ti hogy vagytok ezzel?
Eü-ben dolgozók válaszát is szívesen fogadom!:)
Szia! Szerintem nagyon rossz! Én eddig bárhol jártam szinte kivétel nélkül mindenhol úgy bántak velem mint egy kivert kutyával! És ugyanerről rengeteg ismerősöm panaszkodik.
23/L
Az orvosok többsége ha nem kap hálapénzt (amit ma már büntetnek állítólag) akkor nem úgy foglalkozott a beteggel. Ha kapott, akkor sokkal jobban odafigyeltek a betegre.
Nem a 100%-os teljes meggyógyulás a cél, hanem a tüneti kezelés, mivel akkor a beteg visszatérő lesz, ez neki csak jó, pontrendszer, gyógyszerfelírás..stb.
Az egész egy kalap sz..r. Ha valóban EGÉSZSÉGügyről lenne szó, akkor valóban az egészség megőrzése lenne a cél. De ami most van, az BETEGSÉGÜGY!
Az ország háromnegyede beteges állandóan. Vajon miért? Mert nemcsak hogy az egyén nem foglalkozik a saját egészségével, de még a nagy tudásúaknak se érdekük, hogy teljesen meggyógyuljanak az emberek.
Lásd.: daganatos betegség, még mindig vezető halálok az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!