A sebészek mennyivel néznek másképp a betegükre, miután megműtötték? És fordítva?
Figyelt kérdés
Kialakul valami szorosabb kapcsolat közöttük az operáció következtében, vagy a sebész utána inkább undorodik a páciensétől, miután látta "felnyitva"? Na és a páciens nézőpontjából változik valami?2020. dec. 5. 22:42
1/6 anonim válasza:
Dehogy alakul ki szorosabb kapcsolat...és nem is undorodik a betegtől. Neki ez olyan, mint másnak eladni 10 tojást, levágni 15 centit egy hajból vagy leadni egy magyarórát.
2/6 anonim válasza:
Áh, sokan azt se tudják, hogy ki műtötte őket.
3/6 anonim válasza:
Ha megundorodna, valoszinuleg nem is akarna sebesz lenni.
Es szorosabbra se fuzi a kapcsolatot.
Ahogy az 1-s irta, ez is csak egy munka.
4/6 A kérdező kommentje:
Érdekes, én ezt el sem tudnám képzelni. Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. dec. 6. 10:16
5/6 anonim válasza:
Egy sebész aki életében megműt egy jó pár ezer embert szerinted hogy hagyhatna ilyen mely nyomot benne az összes beteg? Bele is őrülnének ha nem csak munkának tekintenek.
6/6 anonim válasza:
Az én nagypapám sebész volt. Sajnos még kicsi voltam, mikor meghalt, de anya azt mesélte, hogy a műtött betegeihez szabadnapján is rendszeresen bement, mert érdekelte, hogy hogy vannak, jól alakul-e a felépülésük. Ha megundorodott volna tőlük, biztos nem akarta volna látni őket a szabadidejében :-) Hirtelen halt meg, a temetésén rengetegen voltak, nemrég műtött betegei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!