Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Akkor ha nincs Tb-m ezután...

Akkor ha nincs Tb-m ezután már nem írnak fel gyógyszert?

Figyelt kérdés
Vagyis csak teljes árral? Meg a vizsgálatnál is valamit felszámolnak? (Viszont azt nem tudom megfizetni)

2020. nov. 19. 06:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Metoprolol z hexalt szedek és a doki tudja rólam hogy iszom Viszont ha nem szedem be akkor túlpörög a sziv, és csökken az éltettartama.

Azért vagyok a fatelepen mert évekkel ezelőtt kirugtak a közmunkából. Itt meg a tulajjal együtt ihatunk, senki nem szol.

A havi 20 pedig úgy jönn ki hogy napi 2 darab két Literes kannást veszek 700-ért, meg még amit a haverokakl iszunk.

10 ezerből kijön a napi zsemle, meg a margarinos kenyért. Lakásom van ,és ugye fám is amivel tüzelek. Feltöltős villany órám van, és ha megycsúszok azért a rokonok még segítenek.

De nem tudom mit számít ez, mert szerintem ti nem tudtok sokat erről az életről. Messze vagytok tik hozzám képest.

2020. nov. 19. 08:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom öregem, én napi 14 órákat dolgozok a vállalkozásomban 23 évesen, hogy ne azzal kelljen később azzal törődnöm, hogy a havi 30 ezerből 20 menjen borra vagy 15. Szóval inkább húzd meg magad a felfogásoddal és ne oktatgass az életről, mert nagyon elrontottad valahol.
2020. nov. 19. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!