Háziorvos külön kérésre rendel?
11: szalmabábot pofozol!
Nem arról volt szó, hogy nem ugyanolyan emberek!
Hanem hogy a jelen helyzetben a szakmájuk miatt FONTOSABB az ő egészségük!
Hát akkor legyen neked a hited szerint.
Hívd fel a Lidl-pénztárost, hátha rendelési időn kívül is ellát téged!
:))))
Oke kerdezo, de megis ki fog teged lelegeztetore rakni, az orvos vagy a bolti elado?
Mondjuk igazabol mar ott tartunk, hogy a bolti elado, mivel konkretan nincs eleg orvos es apolo.
Szia!
Bölcsődében, óvodában és 1-8. évfolyamon igenis hagyományos oktatás van érvényben. Középiskolában és felsőoktatásban van digitális oktatás.
Tehát azt ne írd, hogy a tanároknak nem kell dolgozni...
Nem tudom, mivel kell orvoshoz menned, de amíg itt tudsz írni, háborogva olyan miatt, ami MINDENKIT érint, addig sok ok nincs aggodalomra. Örülj ennek.
Kérdező én háziorvos vagyok. Bármikor be tudok ülni egy Spar, Lidl stb pénztárba ugyanis zéró tudás kell hozzá. Ellenben megnézem, hogy a pénztáros mikor végzi el az én munkámat.
Egyébként álomvilágban élsz, társadalmi hasznosság szempontjából egy orvos vagy tanár lênyegesen többet ér mint egy bolti eladó szimplán azért, mert nem pótolható a tudásuk. Egy bolti eladó lassan már géppel is kiváltható, de gyakorlatilag bárki képes a munkát pár nap betanulás után elvégezni.
17: a kérdező rettentően el van tévedve....
Megpróbálja SJW-ként félreértelmezni az egészet, és szalmabábot püföl.
Szerintem nem is hajlandó meghallani azt, hogy társadalmi hasznosság.
"a kereskedelemben dolgozók napi 8 órában vannak együtt olyan emberekkel akikről az sem tudják, hogy virushordozó mondjuk és ugyanúgy bemennek vásárolni a dolgozók közzé"
De egy boltban nem kell huzamosabb ideig egy-egy vásárló közelében lenniük, tehát nem kerülnek szoros kontaktusba, nem úgy, mint a most is iskolába bejáró tanárok, akik hiszen napi sokszor 45 percre össze vannak zárva a gyerekekkel, a szellőztetés meg egyre kevésbé megoldható, ahogy jön a hideg idő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!