Bent vagyok a Szent lászló kórházban, de olyan körülmények vannak hogy ez valami borzalom.. Lehet valami áthelyezést vagy hasonlót kérelmezni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy panaszkodó ember de ami itt megy az egy katasztrófa..
Úgy beszélnek a betegekkel mint az állatokkal, a "reggeli" az egy szelet vajas kenyér, ha sajátot rendelnél, akkor se engednek ki, de le se mennek érte.. nincs higénia.
Van erre valami megoldás?
2020. nov. 15. 14:44
11/17 A kérdező kommentje:
Ha minden kormány az előtte lévőre mutogatna minden hibáért (mint a mostani) akkor még a középkorban lennénk.. azt gondolom volt rá idő megjavítani, csak nem sikerült mert más "fontosabb volt"..
2020. nov. 15. 19:05
12/17 anonim válasza:
De legalább a homárválogatott bejutott az EB-re.
13/17 anonim válasza:
A bent fekvők felét nem tudom sajnálni. A fideszre szavaztak.
14/17 anonim válasza:
Én nem a Fideszre szavaztam, de ezerszer inkább egy fideszes, mint egy az előzőhöz hasonló trágya ember.
15/17 A kérdező kommentje:
Párttól függetlenül, mindenki ugyan olyan egészségügyi ellátást érdemelne! Csak ebben az elcseszett országban a politikai nézeteid alapján dől el sok minden..
2020. nov. 15. 20:20
16/17 anonim válasza:
14-es
A Bajnai? Kisujja többet ér, mint OV.
17/17 anonim válasza:
Kik szavaztak haromszor is meg azt, hogy egy levalthatatlan diktatura es nyomor legyen?! Mert valakik ezekre ikszeltek. Azokat mar sajnos nem sajnalom. De a masik fele nem ezt erdemli.
Barki, barki jon, az elkuldheto lesz, ha nem tetszik, de mar fogy az esely, hogy lesz meg valasztasi lehetoseg.
Amit irsz az csak kis magyar valosag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!