Mi a helyzet akkor most a tb-mmel?
Figyelt kérdés
suli után se dolgoztam egy ideig, meg most is otthon vagyok, mert nincs munkahelyem 1 éve, de én nem jelentettem be ilyesmit sehova sose. elvileg ilyenkor torlódik fel a tb(?). de én betegen is mentem dolgozni és eddig annyira nem érdekelt az ilyesmi. akkor ebben a helyzetben most mit kellene csinálni? Vagy kell egyáltalán?2020. nov. 9. 18:54
11/11 A kérdező kommentje:
arra jutottam amúgy, hogy most mindegy jelenleg, ha elmegyek dolgozni, akkor elkezdem rendezni. nem lehet olyan nagy összeg, darabokban visszafizetem, ráadásul ha dolgozik az ember ez már nem is kamatozik, extra büntetés se jön rá, csak a taj-t kell újra aktiválni ha minden igaz. szóval nem para. rendezi az ember, amikor akarja. :D
2020. nov. 10. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!