Mi a helyzet akkor most a tb-mmel?
Nincs. Magad után kell fizetni, ha dolgozol a munkáltató rendezi.
"én úgy gondolom ha probléma lenne jelezték volna amúgy"
A TB fizetési eljárásba elég sokszor szokott hiba csúszni. Valakinek nem is szólnak, hogy kellene, valaki meg fizeti, a NAV mégsem számlja el. Ha te lexarod hogy nem mehetsz orvoshoz, akkor mi is lexarjuk, csak akkor nem tudom minek írsz gyakorira. Pontos adatot csak a NAV tud mondani.
Torlódik havi 7 710 Ft + a kamatok.
Jelenleg el sem látnak az orvosnál, csak kemény összegekért, vagyis minden vizsgálatot ki kell fizetned.
Jelenleg ellátnak az orvosnal. Akkor nem , ha 2020 juliusatol van 6 havi tartozasa valakinek. Minimum januártól tehat.
El is lat, csak szamlazza
Azért majd kíváncsi leszek (így a hátam mögött kb 500 ezer tb tartozással) hogy mi lesz ha valami lesz. Mert pl szívproblémáim vannak. Legközelebb megint össze-vissza kezd verni a szívem, akkor nem írnak fel gyógyszert? Mert nekem nem lesz pénzem. Az tuti.
Majd kijön a mentő szívrohamra, és megnézik - jééé a csávónak nincs tb-je. Akkor most vagy befizeti, vagy itt hagyjuk...? Mondjuk hadjanak is ott. Legalább véget ér a szenvedésem.
#8!
7. Válasz. Juliustol tiszta lappal indul mindenki. Nem szamit bele elottr levő. Persze, rendezni kell, mert attol meg fennall a tartozas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!