Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi lesz, ha 5000 eü dolgozó...

Mi lesz, ha 5000 eü dolgozó távozik a rendszerből, kb egyidőben?

Figyelt kérdés

[link]

Ötezer egészségügyi dolgozó készül felmondani

Rengeteg egészségügyi dolgozó gondolkodik a pályaelhagyáson az új törvény januári hatályba lépése miatt, nem akarják aláírni az új munkaszerződést – hangzott el az RTL Híradó vasárnapi riportjában.

És akkor mi lesz, ha ez megtörténik? Jó, egy részüknek a szája jár de nem gondolja komolyan. Mondjuk a negyede.

És mi van, ha úgy 80%-uk be is váltja?

2020. nov. 9. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Humbuk
2020. nov. 9. 09:58
 2/9 A kérdező kommentje:

ez a legkönnyebb és a legszarabb válasz..... Á nem gyullad ki a ház ááá nem gyullad ki... JAJJ kigyulladt! óóó hát nem megmondták hogy ki fog gyulladni?

Ez lesz. De hogy ez kinek jó?

2020. nov. 9. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor összeomlik az egészségügy, persze ezt úgysem fogják hagyni.
2020. nov. 9. 10:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz ilyen!
2020. nov. 9. 10:05
 5/9 anonim válasza:

"ersze ezt úgysem fogják hagyni."

És mit tesznek ellene? Magyarul se tudó ukrán segédmunkásokat hoznak be műteni?

2020. nov. 9. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Senki ne pánikoljon, felvesszünk 8 általánossal az ukrán vendégmunkásokat.
2020. nov. 9. 10:43
 7/9 anonim válasza:

és nem is mondasz akkora trollságot.

ld

Nyolc általánossal és nulla tapasztalattal toboroznak segédápolókat és műtőssegédeket Budapesten

[link]

Már most ott tartunk hogy utcasöprő is mehet ápolónak!

de még ez az eszement orbáni csoda se segít majd a SZAKORVOSOK hiányán

2020. nov. 9. 10:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ti még nem tudjátok
2020. nov. 9. 11:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Biztos sokan állnak fel januárban, de ugyanakkor sokaknak fontos a biztos megélhetés és nem fogják kockáztatni azt, legalábbis egyellőre. Én inkább azt nem tudom elképzelni, h ezentúl hogy fognak olyan osztályok működni, ahol csak és kizárólag bérnővérek dolgoztak (akiknek megvan a főállásuk másik intézményben), de ezentúl nem engedélyezik a másodállást??? Végülis osztályokat be lehet zárni... Az egészségügyi dolozók egy jó része másodállást vállalt.

És az, h pakolhatnak minket országszerte, mint a sakkfigurákat, akár 2 évre is??? Ez az, ami szerintem képtelenség! Ha engem átküldenének 200 km-re a családomtól és nem 1-2 napra, gondolkodás nélkül felmondanék, mégis a családom a fontosabb. Sajnos kell most ilyen esetre is egy B terv :(

Bízom benne, hogy ez januártól valami csodával határos módon nem történik meg!

Így is nagy a stressz, én nagyon türelmes és toleráns vagyok, de ez az új jogrend éppen most a hátam közepére se hiányzott :(

2020. nov. 9. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!