Pajzsmirigy vizsgálathoz elég a sima tsh-vérvétel vagy kell hozzá a t4 vérvétel is?
Úgy értem hogy pm alulmüködésre gyanakszom, a tünetek meg vannak. Már csak a vizsgálat kell, és utána gyógyszer. Na és az a kérdésem, hogy elég a sima ths vagy muszáj a t4. Nem tudom az orvosom megkerdezni, mivel szabadsagon van már majdnem 2 hónapja, telefont sem veszi fel. Magamtól akarom megcsinálni a vérvételt fizetek érte. Olyan írjon aki már csináltatott ilyen labort.
Köszönöm szépen.
Szia! Oh, sajnálom! Akkor a Tsh egyértelműen mutatta a problémát.
Én azóta még nem voltam.
Majd ha voltál endokrinológusnál megírnád, hogy mit mondott, s mit javasol? Esetleg gyógyszeres kezelést?
Köszönöm szépen előre is!
Jó egészséget kívánok neked!
Szia kérdező! Hogy vagy? Mi újság azóta?
14es vagyok.
Szia, köszönöm kérdésed.
El kezdtem szedni a letrox-ot, és január végén megyek ellenőrzesre, hogy menyire állt be tőle a hormonom.
Szia! Ez nagyon szuper! Örülök neki! :)
Voltam én is nemrég és nekem is jók az értékeim. :)
Valószínűleg a stressz okozta a hajhullást. Sőt már a hajhullás is kezd minimális lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!