Pajzsmirigy vizsgálathoz elég a sima tsh-vérvétel vagy kell hozzá a t4 vérvétel is?
Úgy értem hogy pm alulmüködésre gyanakszom, a tünetek meg vannak. Már csak a vizsgálat kell, és utána gyógyszer. Na és az a kérdésem, hogy elég a sima ths vagy muszáj a t4. Nem tudom az orvosom megkerdezni, mivel szabadsagon van már majdnem 2 hónapja, telefont sem veszi fel. Magamtól akarom megcsinálni a vérvételt fizetek érte. Olyan írjon aki már csináltatott ilyen labort.
Köszönöm szépen.
Nem tudom esetleg nem veszi -e rossznéven ha magad csináltatod meg.
Én (laikusként) úgy tudom, hogy T3, T4, reverz T3 ezek a hormonok vannak de lehet van még több pajzsmirigy hormon is, ezt nem tudom, de ezek nagyon fontosak (plusz a tsh).
Szia kérdező! Mi újság azóta? Mikor fogsz menni vérvételre?
Nekem is ugyanígy csinálták anno, csak a TSH-t akarta nézetni a háziorvos, és szinte úgy könyörögtem ki a T3-t és a T4-et. Akkor éppen határon belüli volt az értékem de most lehet jó lenne megint nézetni mert hullik a hajam, és fáradékonyabb is vagyok, bár elég stresszes az életem mostanság.
Te szedtél gyógyszert rá már?
Szia! Tudom sajnos. Én meg sem próbálom most emiatt a vírus helyzet miatt. Én gyógyteát rendeltem pajzsmirigyre azt fogom kipróbálni ha megérkezik. Nekem sem volt eddig vele gondom, én 2 éve szültem.
Majd írd meg mi volt ha voltál.
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!