Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gerincferdülésem lehet ? (Kép)

Gerincferdülésem lehet ? (Kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Minden jel arra mutat legalább is véleményem szerint,hogy gerincferdülésem van. Az egyik vállam lejjebb van mint a másik illetve a lapocka között is van némi eltérés. Olvastam,hogy felnőtt korban már nem lehet rajta nagyon sokat tenni,de ha felnőtt korban ha nem okoz problémát akkor nincs nagy gond mert mar rosszabb nem sokkal lessz. Igazából erre lennék kíváncsi hogy ez folyamatosan egyre csak deformalódik vagy már inkább stagnál. 24/F

[link]

[link]

[link]

2020. okt. 23. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy gerincferdülés. Azt látom, hogy edzel. Orvosi tanácsra kezdtél el edzeni, hogy javuljon az állapotod? Edzés közben vannak panaszaid (pl. egykezes benchnél)?
2020. okt. 23. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
A gerinceddel nincs baj, a hajad viszont nagyon gáz.
2020. okt. 23. 21:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem,nem orvos tanácsára kezdtem az edzést,egyszerűen csak szeretek edzeni. Panaszom az bizonyos hasizom gyakorlatok után szokott lenni de az sem hátfájast okoz hanem porckorongsérvem van es az nyomja meg az idegszálakat.

Ezen a képen jobban látni,hogy jobb vállam lejjebb van mint a másik és az egyik karom közelebb van a testemhez mint a másik

[link]

2020. okt. 23. 21:50
 4/8 A kérdező kommentje:
2/3 nincs gond a hajammal szerintem csak képen látszik úgy mint ha bili lett volna a fejemen mikor körbenyírtak 😃
2020. okt. 23. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez volt gyerekkoromban, viszont én emiatt kezdtem el edzeni és azóta már elmúlt.
2020. okt. 23. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha jobbkezes vagy, amiatt lehet a jobb karod kicsit izmosabb, ezért aszimmetrikus. Ha aggódsz, nézesd meg a gerincedet ortopédussal. Amúgy ha minimális eltérés van is, azzal úgysem csinálnak semmit.
2020. okt. 25. 09:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Jobb kezes vagyok igen. A karok között nem látok eltérést viszont az egyik "szárny" mint ha fejlettebb lenne
2020. okt. 25. 14:19
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Röntgen és orvosi vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, de az, hogy edzel az jót tesz mindenképpen.
2020. okt. 25. 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!