Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A Clexane 4000 NE (40mg)/0,4ml...

A Clexane 4000 NE (40mg)/0,4ml nevű vérrögképződés elleni injekcióra szabad-e alkoholt fogyasztani?

Figyelt kérdés

Gipszben van a lábam, emiatt minden nap be kell szúrnom egyet a fent említettből.

Holnap születésnapot kellene ünnepelni.

Ha nem szabad rá alkoholt fogyasztani akkor nagy baj történne ha akkornap kihagynám az adagot és úgy innék?

A betegtájékoztatón nincs erről információ, az interneten csak annyit találtam hogy 1-2 pohártól nem lesz baj,de én nem 1-2 pohárkával szeretnék fogyasztani.

Válaszokat előre is köszönöm :)

2020. okt. 22. 13:10
1 2
 11/15 anonim válasza:
Túlélted, tesó? :'D
2022. nov. 27. 19:19
 12/15 anonim válasza:
embeerrr xdxdxdd kiegtunk rajtad, de nagyon köszi ezeket az infokat, nagy forma vagy cjsjxxk
máj. 6. 20:13
 13/15 anonim válasza:
en is most akarok inni a clexanera, tulelted???
máj. 23. 11:25
 14/15 H.Leilla válasza:
2 nap múlva iszok clexanera, remelve, hogy a kerdezo tulelte.
aug. 24. 21:51
 15/15 anonim válasza:
jaj update, en a 13as voltam, bebasztam mint a kutya es nem volt semmi bajom, igyatok csak sracok !
aug. 27. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!