A Clexane 4000 NE (40mg)/0,4ml nevű vérrögképződés elleni injekcióra szabad-e alkoholt fogyasztani?
Gipszben van a lábam, emiatt minden nap be kell szúrnom egyet a fent említettből.
Holnap születésnapot kellene ünnepelni.
Ha nem szabad rá alkoholt fogyasztani akkor nagy baj történne ha akkornap kihagynám az adagot és úgy innék?
A betegtájékoztatón nincs erről információ, az interneten csak annyit találtam hogy 1-2 pohártól nem lesz baj,de én nem 1-2 pohárkával szeretnék fogyasztani.
Válaszokat előre is köszönöm :)
Születésnapot alkohol nélkül is lehet ünnepelni! A legnagyobb probléma, ha megsérülsz, hiába hagyod ki az aznapi adagot, esetleg elvérezhetsz.
Ha tudsz 1 pohárral a koccintás kedvéért inni, azt a vérhígító mellett is megteheted, de ha bulizni akarsz, azt felejtsd el.
Köszönöm a válaszokat!
Szóval vigyázzak arra hogy ne sérüljek meg mert esetleg elvérzek.
A legfőbb kérdésem mégis az hogy a gyógyszer kapcsolatba lép-e valamely módon az alkohollal, vagy csak azért nem ajánlott nagyobb mennyiségben fogyasztása mert sérüléshez vezethet?
ááááá
Itvagyok mooo
Bebaszrtam mint a szar.
4.válaszoló figyelembe vettem kommented és igazad volt bekrinyoztam és semmi bajom
Be is ittam mint a szar azt istoj szogodi.
Nyomhatjátok clexane-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!