Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Más is hallott olyat, hogy...

Más is hallott olyat, hogy megkérdik a halott rokonait, hogy ráírhatják e, hogy a koronavirus miatt halt meg?

Figyelt kérdés
Utóbbi 2 hétben 2 ismerősömet is megkérdeztek, mindketten mondták, hohy igen, pénzt kapnak érte....
2020. okt. 20. 20:24
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
39%
Értem, szóval a kórház kap pénzt a koronás betegekért, ez eddig még hihető is. Az már érdekesebb, hogy hogyan kapja meg a 2 ismerődös a pénzt? Az orvos a saját fizetéséből ad neki? Vagy hogy fog elszámolni a kórház pénzével?
2020. okt. 21. 20:12
 22/23 anonim ***** válasza:
39%

Sajnos én is több; egymástól független forrásból hallottam ugyanezt, hogy megkérdezték ráírhatják-e a koronát a papírra.

Na meg orvostól is hallotam, hogy a kórház kap pénzt a covidosok után ezáltal megvan hogy merre hajlanak a tesztek...

Szép hozzáállás mondhatom, jól jellemzi a magyar egészségügyi rendszer állapotát, hogy ebből is pénzt akarnak csinálni.

Aki elhiszi, az elhiszi. Aki nem, az nem. De én hiszek nekik...:/

2020. okt. 22. 00:45
 23/23 anonim ***** válasza:
igen én is így tudom rá akarják írni minden áron
2020. okt. 25. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!