Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Más is hallott olyat, hogy...

Más is hallott olyat, hogy megkérdik a halott rokonait, hogy ráírhatják e, hogy a koronavirus miatt halt meg?

Figyelt kérdés
Utóbbi 2 hétben 2 ismerősömet is megkérdeztek, mindketten mondták, hohy igen, pénzt kapnak érte....
2020. okt. 20. 20:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

Nem kérdezik meg a hozzátartozót, hogy mit írjanak rá. Ha akármit ráírhatnak, akkor rá is írnak, ha kapnak érte pénzt, akkor nem adnak belőle a hozzátartozónak.

de kitől kapnának??

kicsit sem logikus

2020. okt. 20. 22:29
 12/23 anonim ***** válasza:
45%
Igen. Én is tudok ilyen esetről. Teljesen más volt a betegsége, nem is tudott senki róla, hogy az lenne, hacsak a kórházban nem kapta el, de tutira nem abba halt bele.
2020. okt. 21. 08:38
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez is egy városi legenda.
2020. okt. 21. 08:40
 14/23 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudok ilyen esetről azt viszont biztos forrásból tudom, hogy a kórházi ellátásra felvett covidos beteg után emelt alapjuttatás jár minden intézménynek. Ehhez jön az, hogy konkrétan milyen beavatkozásokat hajtottak végre rajta.
2020. okt. 21. 09:41
 15/23 anonim ***** válasza:
42%
Tisztelt dr.12-es Professzor Asszony! Nekem is az ismerősöm ismerősének a sógornőjének az ismerősének a bátyja hasonlóan járt.
2020. okt. 21. 16:42
 16/23 A kérdező kommentje:
Gondolom olyat ismerték aki ténylegesen beteg a korona miatt xd
2020. okt. 21. 17:23
 17/23 anonim ***** válasza:
27%

Igen, többeket is.

Egyébként megkérlek, hogy erre válaszolj: nem sül le az arcodról a bőr, hogy ilyeneket hazudsz össze-vissza, pl. ebben a kérdésben is?

2020. okt. 21. 17:29
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem, mivel igaz.
2020. okt. 21. 17:31
 19/23 anonim ***** válasza:
38%
Nem értem amúgy ki mit csodálkozik itt összevissza. Ősrégi gyakorlat, hogy a kórházak pl. bennfekvőként regisztrálják a beteget aki hazamehet. Családban konkrét példa. A pénzt a bentfekvőért megkapja a kórház. A betegnek nem ártanak vele. A halottnak meg mégúgyse. Most adódik egy ilyen lehetőség emiatt a járvány miatt hát kihasználják ugyanúgy ahogy eddig kihasználtak más lehetőségeket. Most akkor mire fel ez a nagy ámuldozás azon, hogy ilyen lehetséges? Inkább azon kellene ámuldozni, hogy milyen szégyen az, hogy a magyar kórházak ilyes kis pénzeket jelentő trükkökre rászorulnak.
2020. okt. 21. 17:37
 20/23 anonim ***** válasza:
62%
@19, amit te írsz, az ugyan igaz, de nem ide tartozik, a kérdező tök másról beszélt. És le is írtuk, hogy miért hülyeségeket. Ha már hazudik a kérdező, hazudjon normálisan, ne olyat, amin mindenki átlát.
2020. okt. 21. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!