Tüdőszűrésre mehetek mell piercinggel?
Hát.. előfordulhat, hogy így is megcsinálják (de nem sok esélyt látok én rá), de nem véletlen javasolják erősen az eltávolítását. Az ékszer “árnyékot” vet a röntgen képre és nem lehet tisztán megállapítani tőle, hogy minden rendben van-e. Magyarán totál tönkreteszi a vizsgálat célját.
Két dolgot tudok én javasolni: az egyik, hogy hívd fel őket, mondd meg mi a helyzet és kérdezz rá, hogy esetleg retrainer (bioplast, természetesen) használatával meg tudják-e csinálni. Megvan az esély rá, hogy erre is nemet fognak mondani, de nyilván érthető, nem fog félmunkát végezni az orvos.
Akkor viszont ott a másik opció: keresd fel a piercered. Nem fog örülni a kialakult szitunak, de szerintem simán kiveszi meg visszateszi neked, ha úgy alakul.
A lényeg az, hogy akármi is lesz, lassítani fogja a gyógyulási időt, sajnos.
De tényleg, én azt javaslom, hogy ne tőlünk kérdezd ezt, hanem a dokitól/piercertől, ők igazán jártasak ilyen téren. Én csak triviális tippeket tudtam adni:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!