Hogyan lehet ugy beszélninegy orvossal hogy ne folytsa belém a szot?
Könyöktörés, azutàn mütét volt.
A kar nem hajlik 90 foknal tovàbb.gyogytorna sem segitett eddig.
En ugy èrzem mintha a felkar es alkarcsont "összeütközne" hajlitas közben es ezert nem megy tovàbb.
A mütös orvos es egy màsik szintén szakrendeléses, az ilyen irànyu feltételezésemet magas hangnemben lehurrogjàk, szinte meg is alàznak olyannyira lekezelö szinten.
A ficamot kizàrtàk.
Aztàn meglàttam a röntgenképet amin làtszik hajlitàsnàl egy kiàllo csontdarab(ahol a törés volt)pont ott ahol karhajlitàsnàl "megakad".
Mikor erröl probaltam beszélni a kövi kontrollon szinte szabàlyosan kitessékeltek es SEMMIT nem mondtak miért nem hajlik a karom. Gyogytornàzzak.viszlàt.
Mindezek utan magànorvosnàl ugyanez:
Kapàsbol elküldött hogy minden rendben ennel rosszabb törèsek is vannak.tornazzak.
EGYETLEN mukkot nem hagyott szolni nem tudtam a röntgenen a csontdarabrol sem beszèlni. Elküldött. Es elkezdett tapsolni a doktornak az asszisztense.hogy jo beszéd volt.
Azt szeretném tudni az a csontdaran majd "lekopik" a tornàval? Vagy egyaltalàn miert van ott nekem ami màs egeszseges könyök röntgenképeken abszolut nincs.normal esetben "gömb"formàjuak a könyökcsönt végek.
Köszi!
Éjszaka pont a Medicover online "orvos vàlaszol" oldalt talàltam meg. Irtam is egy orvosnak ott. 1 hét àltalàban a vàlaszidö.
Habàr ö màr nem praktizàl..utolag làttam meg hogy valakinek irta.
Mindenesetre most az ö vàlaszàt vàrom.
Nem is tudtam hogy ilyen lelkiismeretes klinikàt dobott ki nekem a google.
Leirtam azt is hogy szakorvosok nem tájékoztatnak, hanem kiküldenek annyival hogy minden rendben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!