Inzulinrezisztencia vizsgálat közben szabad vizet inni?
Figyelt kérdés
Azt gondolnám, hogy igen, meg nem is nagyon találtam ellenkező infót, egy magánlabor honlapján viszont azt olvastam, előtte igyak egy pohár vizet, de aztán a 120 perc alatt se enni, se inni nem lehet (az evést tudom).
Tud valaki ebben segíteni? Ha nem is literszámra, de hogy 2 órán keresztül egy fél pohár vizet ne ihassak, az nagyon hihetetlen számomra. Megkérdezem majd ott, csak érdekel.
2020. aug. 24. 18:40
1/5 anonim válasza:
Nem, nem szabad. Sőt, mozogni sem, mert az befplyásolja mind a glükőz, mind az inzulin szintet. Kicsit unalmas ücsörögni 2 órat, de vigyél konyvet, vagy netezz. Enni, inni sem előtte, sem közben nem szabad. Saját érdeked, hogy ne kapj fals eredmenyt. Sok sikert.
2/5 anonim válasza:
Ja, es lehet közben es aznap kicsit rosszul érzed majd magad, hisz hatamas adag cumrot viszel be a szervezetedbe. Nálam almossag vt, de van akinél hanyinger vagy hasmenes.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2020. aug. 25. 13:20
5/5 anonim válasza:
Én pont ma voltam ilyen vizsgálaton. Nekem megengedték, hogy igysk sgy kis vizet közvetlenül s cukros lötty megovása után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!