Reuma kórházban ha kezelésre járok, adni szoktak a kezelőnek pénzt vagy ajándékot pl annak aki tornáztat? Vagy ha bent fekszek szoktak adni az ápolónak? Ti hogy szoktátok, aki volt már sajnos ilyen helyen? Menyit szoktak adni,álltalában?
Figyelt kérdés
#Kórház,orvos ,ápoló,reuma,háladíj
2020. aug. 21. 06:33
1/10 anonim válasza:
Nem, ne adjál pénzt! Egyre nagyobb rá az esély, hogy megsértődnek, mert elegük van a hálapénzrendszerből, ami miatt nem kapnak normális fizetést!
2/10 anonim válasza:
Nálunk SZTK-ban a gyógytornászok nem fogadnak el pénzt, akihez jártam, annak ajándékot vittem, de még azt sem nagyon akarta elfogadni, azt mondta neki ez a munkája.
3/10 anonim válasza:
Járok kontrolra 10 éve,ott ismerem a betegeket már,majdnem mindendenki ad az orvosnak 10 ezer forintot.
Álltalában mikor én oda érek kb a 12.vagyok,é még jönnek utánnam is ,kb 30 a sorszám vége naponta,menyit kereshetnek már az orvosok ,te jó ég ?
És még a fizetésük is Óriási.
És még a java ellenszenves is,és mogorva nemtörődömséges,tisztelet a kivételnek.
4/10 anonim válasza:
"ellenszenves is,és mogorva nemtörődömséges,tisztelet a kivételnek"
És a tapasztalat azt mutatja, hogy akár kapnak pénzt, akár nem, ugyanolyanok maradnak, nem tudnak kibújni a bőrükből! Úgyhogy, kérdező, ne fizess nekik, kapnak ők fizetést!
5/10 Ypszilon1980 válasza:
Milyen kezelés? Egyébként nek szokás adni, de ha úgy gondolod, akkor adsz valamit, csak ne pénz legyen.
6/10 A kérdező kommentje:
Hogy,hogy milyen kezelés ,torna lèzer ,vizitorna,tangen,stb.
2020. aug. 23. 13:23
7/10 anonim válasza:
Mindegy, ne tartsd fenn a hálapénzrendszert, az egész országnak bőven elege van már belőle!
8/10 anonim válasza:
Még jó hogy nem azt kérdezte az orvosoknak adjon e :D
9/10 Ypszilon1980 válasza:
Azért kérdeztem, mert ezeket a kezeléseket nem orvosok végzik és itt egyik válaszoló leírta, hogy sokan a dokinak adnak 10 ezret,de a kezelések elvégzéséhez pont semmi közük, tehát a hálapénz itt még csak nem is megy jó helyre. Nálunk ilyen kezelésekre általában adnak valamit az asszisztenseknek, bonbont, süteményt, van aki pénzt is, de ott ők nem várják el.
10/10 anonim válasza:
A halapenzrendszerben ez is benne van, nem csak az orvosoknak adott pénz. Egyre többen azon vannak szerencsére, hogy megszunjon a korrupció. Kérdező, jó lenne, ha te se támogatnád a fennmaradasat, mert ezzel csak artasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!