Otthon ápoláshoz hol lehet segítséget szerezni kérni? Sajnos nem tudom megoldani, otthonba a jelenlegi helyzet szerint nem vehetik fel.
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok mit tegyek?2020. ápr. 16. 07:09
1/6 Ypszilon1980 válasza:
Háziorvost kell megkérdezni, vagy az Önkormányzatot felkeresni.
2/6 A kérdező kommentje:
Az önkormányzat nem tud szakképzett ápolót biztosítani. Háziorvos meg a telefont sem veszi fel nagyon el vagyok keseredve mi lesz.
2020. ápr. 16. 07:47
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Akkor kell keresni a körzetedben hospice-t. Ez az elintézési módja, más nincs, max. ha megfizetsz magán ápolót.
4/6 A kérdező kommentje:
Magán ápolóra nem telik.Probàlok keresni,de ez a Hospice olyat is vállal aki teljes ellátásra szorul ?mert sok helyen elhajtottak hogy csak aki önellátó ...hat basszus ha önellátó lenne nem kellene neki ápolónő.
2020. ápr. 16. 08:00
5/6 Ypszilon1980 válasza:
Hospice az úgy van, hogy csak annyi időre jönnek ki, hogy mondjuk bekössenek infúziót, vagy beadjanak valamit, egész napos ellátás nincs sehol, csak ha egy hospice kórházba viszed.
6/6 A kérdező kommentje:
Találtam olyat hogy hospice osztály de most onnan is haza küldik őket ?
Még nemtudtam elérni telefonon de próbálkozom
2020. ápr. 16. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!