Ha a szakrendelésen 11:45 re van idöpontom es multkor is 2 orat varakoztattak mert gondolom ebédeltek erdemes hamarabb bemenni inkabb?
Röntgen kartörés es utana mütèt miatt.
Multkor is pont igy adtak csak idöpontot hogy 12 ora elött valamennyivel.
Ott ültem es ugy tünt rendelesi szünet van mert senkit nem hivtak be nem ment a sor csak 13 körül indult meg es kb kb 14-15 ora között vegeztem ugy hogy elöször adnak papirt aztan atmenni a röntgenre ami 5 perc de ott is varakozni aztan vissza a rendelesre. Szoval ez tartott nekem kb fel12 töl 15 ig.
Most megint 12 ora elöttre kaptam idöpontot..
Na es szoval kisgyerekröl van szo mellesleg.
Hiába mész előbb. Akkor még azok vannak, akik korábbra kaptak időpontot.
Biztosan nem ebédeltek. Nem szoktak ebédszünetet tartani úgy, hogy mindenki eltűnik. Lehet, hogy osztályról hoztak le beteget, azért nem hívtak be senkit.
Én mondjuk tuti megkérdeztem volna, hogy mi van :)
De mert hallottam hogy az egyik rakerdezö beteget jo hangosan lecseszték hogy az orvos is ember nem evett.
Vagy ilyesmi ment a hatterben mig en azon voltam kimehetek e a boltba mert kezdett éhezni a kisgyerek es huzta a fülem.(mert ugye nem gondoltam volna hogy vigyek ebédet is neki annyit leszünk bent az idöpont ellenere)
Kajàval keszülök en is.
Csak a par ora mulva az a nyügösség hiszti meg minden, ami szép lassan befigyel..
Azon még agyalok hogyan oldjam meg
Köszi remelem
Jövöhet kedden lesz csak probalnék logisztikazni rajta.de akkor nincs ertelme bemenni mondjuk 10 re.
Habar visszaemlekezve..
Multkor ahogy telt mult a varakozasi idö, a kicsi elkezdett ràparàzni a vizsgalatra, ehes is volt es egyre jobban elkezdett rettegni. Mire bejutottunk màr együttmüködö sem volt es a végén mivel fajt is neki, üvöltés siras panikolàs ment csak.
Es fura modon kijött külön a kicsihez aki az idöpontot adta es nagyon sajnalta es a kicsihez beszelt mintha probàlnà megnyugtatni kiengesztelni..
Mintha furdalta volna a lelkiidmeret hogy nem hivtàk be az idöpontra hanem 2 ora mulva csak. Ugye aztàn még röntgen aztan vissza.
Lehet tulképzelem..de az is lehet kicseszés volt, es aztan megsajnalta a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!