Neked kéne utánajárnod a leleteidnek. Ha van ügyfélkapud, ott is megnézheted a dokumentumok között, hátha feltöltötték. Ha nem, akkor keresd fel a labort, ha telefonon nem megy, akkor személyesen. Vagy azt az orvost, akinek elküldik az eredményt.
2020. aug. 2. 14:59
2/6 anonim válasza:
Engem nem hivtak, az orvosomat se érdekelte az eredményem, pedig mikor végre sikerült elérnem a labort mondták hogy az orvosom megkapta a leletet nem értik miért nem értesített azonnal (maganrendeles volt). Ugyfelkapun keresztül próbáltam megnézni de természetesen elfeletették feltölteni....úgyhogy addig hívd a labort míg el nem éred őket, irj e-mailt is nekik, mert nem ertesitenek akkor sem ha baj van
2020. aug. 2. 15:28
3/6 A kérdező kommentje:
Hűha ez nem túl jó :/
2020. aug. 2. 15:39
4/6 anonim válasza:
A házi orvosod meg tudja nézni a számító gépes rendszerben.
Minden orvosi vizsgálatot feltöltenek,ez nem elfelejtés kérdése.
A magánrendelésen történő vizsgálat feltöltése,jul 1 től kötelező az állami rendszerbe.Ha nincs az állami rendszerbe,akkor a magán orvosodnál érdeklődj.
2020. aug. 2. 15:53
5/6 anonim válasza:
Az eredményt a beküldő orvosnak meg küldik.
2020. aug. 2. 16:12
6/6 anonim válasza:
Hát nekem több papírom is van ami nem lett feltöltve, volt hogy négy vizsgálatból mondjuk csak háromnak került fel az eredménye és volt olyan is hogy egy sem. Nem, nem kisvárosi kórházban, hanem Budapesten. Úgyhogy megesik még most is hogy nem lesz feltöltve valamilyen papir és ezt az orvos is megerősítette...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!