MRI vizsgálatot ,ha máshol csinálom meg ,mint ahol az orvos rendel ,az jó úgy elvihetem attol függetlenül neki?
Figyelt kérdés
Úgyértem ,hogy tiszta legyen, hogy győrbe lenne az orvos, viszont csak igy rendelésen kívűl mentem hozzá ezértnemtudott beutalót írni térdMri -re ,viszont én kb 100km erre lakok onnét, ha én itt bemegyek a korházba ahol lakom kérek egy beutalót MRI-re ,de nem győrbe nyilván,hanem pl ami közelebb van Veszprémbe, akkor amit ott csinálnak azt elvihetem Győrbe, az orvos azt elfogadhatja?? Tudom kicsit furi a kérdés ,de nem egyértelmű a fejemnek, mert minden orvos mást mondott ,de szerintem egymás mellett beszéltek, nemis ugyanarról..xd köszi előre2020. júl. 30. 16:00
1/4 anonim válasza:
Oda kell menned,és arra az időre,ahova a beutalód szól.
Ez nem kívánság műsor . A Tb nek nagyon sokba kerül egy ilyen vizsgálat.Ez nem ingyen van.
2/4 anonim válasza:
Ha közelebbi helyre tudsz beutalót kérni akkor nyugodtan csinaltasd ott a vizsgálatot, ugyanúgy jo lesz az a lelet a dokinak ha majd mész vissza :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. júl. 30. 21:16
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Mindegy hol csináltatod meg, a lényeg, hogy ahová akarsz menni, oda szóljon a beutaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!