Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sebészeten daganat eltávolítás...

Sebészeten daganat eltávolításánál minden esetben vesznek szövettani vizsgálatot?

Figyelt kérdés
A köldökömben keletkezett valami húskinövés, elmentem bőrgyógyászatra, és azt mondta ránézésre az orvos hogy tuti jóindulatú és adott beutalót sebeszetre. Viszont én biztosabban érezném magam ha vennének szövetmintát hogy tényleg nem rákos daganat-e, és nem csak úgy vaktában kikapnák. János kórház egyébként.

2019. okt. 9. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok szakértője a témának, de szetintem minden ilyen esetben szoktak mintát küldeni szövettanra.
2019. okt. 9. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindent elkuldenek szövettanra.
2019. okt. 9. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Lesz szövettan.
2019. okt. 9. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Biztosan.
2019. okt. 9. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden eltávolított szövetet elküldenek patológiára szövettani vizsgálatcéljából. Még anyajegyet, szemölcsöt is.
2019. okt. 9. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!