Létezhet olyan, hogy a világon mindenütt van Covid-19, csak Ukrajnában nem?
Kárpátaljai híroldalak alatt a hozzászólások borzasztóak. Illetve a bejegyzések, amiket osztogatnak. Az emberek nagy része szerint Ukrajnában nincs vírus, csak fizetnek érte és az egész világ azért hazudik, hogy az ukránok lophassanak és kapják a segélyt. Mennyi esély van arra, hogy a korona kikerülte az egyébként 5 millió külföldről hazatért vendégmunkassal rendelkező Ukrajnát?
Pl. [link]
Nem a százalék dönti el, hogy igazam van-e.
Ugyanis akik itt dislikeolgatnak azok pont annyira nem értik ezt, mint te.
Ja, és még hazudsz is, ugyanis az egyik válaszom 50%-os.
de nyilván ennek az állításodnak sem néztél utána, ahogy semelyik másiknak.
Nem azt mondtam, hogy bhakdinak igaza van.
Pusztán azt mondtam, hogy mindenre lehet találni egy híres orvost, aki cáfolja, vagy megerősíti.
Amúgy ez a Bhajdi csávó valóban világhírű és valóban orvos.
Vagyis az orvosok sem értenek egyet, ahogy te állítottad.
Meg amúgy van még pár ezer orvos, aki nem érti, hogy ez az egész mire jó.
Alapbetegségen nyilván nem a korpás fejbőrt értem.
Hanem azt, ha valaki 82 éves, asztmás és dohányos.
Nyilván belehal a covid-19-be, ahogy egy sima megfázásba is.
Alapvetően autóbalesetben is nagyon sokan halnak meg, mégsem mondja senki, hogy maradj otthon, mert az autóvezetéssel kockáztatod magad és mások életét.
De komolyan, ha mindenki otthon ülne a seggén mennyivel kevesebb lenne az autóbaleset!
Szerintem többé ne menjünk sehova, úgyis mindent lehet látni interneten keresztül is.
Arra amúgy továbbra sem tudtál érdemben reagálni, hogy miért nem ismered még a hivatalos verziót sem pontosan.
Hülyeségeket írsz folyamatában, és olyan orvosokra hivatkozol, akiknek nem is ismered a véleményét szemmel láthatóan, mert ha ismernéd, akkor nem írnál olyan hülyeséget, hogy a maszk megállítja a vírust egymagában.
Ahogy arra sem reagáltál, hogy nem zavar-e, hogy mekkora környezetkárosító hatása van a maszkoknak és kesztyűknek.
"De komolyan, ha mindenki otthon ülne a seggén mennyivel kevesebb lenne az autóbaleset!"
Mielőtt mondasz valamit, nézz utána. Meg fogsz lepődni az autó vezetők hány százalékának van évente súlyos balesete és hány százalék a covid halálozási rátája. Hajrá, egy fél óra alatt magad is tudod ellenőrízni mennyi gépjármű van forgalomban egy adott országban és mennyi a baleset, nekem úgysem hiszed el, hát nézd meg magad. Megsúgom a Covid sokkal-sokkal nagyobb arányban pusztít. Tipikus rossz példa egyébként, az interneten bőszen osztogatják, aki meg tájékozott, az utána néz és rájön, hogy marhaság.
"Ahogy arra sem reagáltál, hogy nem zavar-e, hogy mekkora környezetkárosító hatása van a maszkoknak és kesztyűknek"
Ahogy kB mindennek. Gyógyszeres dobozoknak, spricceknek is pl. Tehát akkor ne szedjünk gyógyszert? Nem gondolod, hogy egy kicsit okosabb emberek találták ki a védekezési stratégiát? Nem furcsa, hogy szinte minden ország egyetért?
Továbbra is: nincsenek megbízható statisztikák, mivel minden attól függ, hogy mit nevezünk "valódi oknak".
Te meg azt nézd meg, hogy hány halálos áldozata van egy mezei influenzának.
Amúgy senki nem mondta, hogy balesetben többen halnak meg.
Ezt te próbálod kétségbeesetten a számba adni.
Azt írtam, hogy abban IS sokan halnak meg.
Mit nem fogsz fel?
Nem fura, hogy sokkal okosabb emberek tiltakoznak ellene?
A kormányok azt teszik, amit a nép elvár tőlük.
Képzeld el, ha azt mondanák, hogy "haljonmeg inkább párezerrel több ember, mert hosszabbtávon jobban jár mindenki".
Ez szarul hangzik, vagyis leváltanák a kormányt.
Amúgy te minden intézkedésnél azt mondod, hogy sokkal okosabbak, vagy csakannál, ami neked szimpatikus?
Szerinted mi okosság van abban, hogy nyáron,amikor a legtöbben könnyedén áteshetnének rajta súloysabb tünetek nélkül maszkban kell lenni, hogy majd télen, amikor amúgy is több a beteg kevesebben legyenek immúnisak?
Eddig az volt a duma, hogy laposítjuk a görbét.
Hát most annyira lapos, hogy egyenes.
Viszont így csak elodázzuk a tömeges megbetegedéseket.
Ez olyan nagyon okos?
Az nagyon okos, hogy a Balatonban maszk nélkül lehet fürcsizni, meg koncertezni, miközben a kisboltba maszkot kell húzni?
magyarázd mármeg, hogy ez miért olyan okos!
Igen,a gyógyszerek is károsak, és feleslegesen sokat használnak belőle.
Mert a nygon okos emberek minden szarra antibiotikumot meg gyógyszert írnak fel.
És tudod, hogy miért?
Mert egyrészt ez pénz a gyógyszergyáraknak, másrészt a beteg nem hajlandó gyógyszer nélkül távozni, mert úgy érzi, hogy az orvos nem végzi el a munkáját, ha csak annyit mond: menjen haza, és pihenjen egy hetet.
Háziorvostól tudom amúgy.
A minden szarra gyógyszerszedés tehát éppúgy káros szerintem, én is csak nagyon indokolt esetben szedek.
Egészséges életmóddal szinte minden megoldható.
Ja, és tudod, hogy mi a legnagyobb poén?
Hogy idehaza közúti balesetben 2015-ben (frissebbet nem találtam, bár nagyon nem is kerestem) 644-en haltak meg, míg koronában eddig 613-an.
És ezek túlnyomó többségének volt alapbetegsége, valamint idős volt.
Szóval... még az sem igaz, hogy számottevően többen halnának meg benne, mint az utakon! :D
Akkor most nézd meg hány autó van Magyarországon és hányan kapták el a koronát, majd hasonlítsd össze az arányokat!
Írd ki azt is légyszíves!
Azonkívül egész évet még nem tudsz nézni koronából.
Magyarországon közel annyi autó van, mint ember.
Nyilván autónak számít a tömegközlekedés is ezesetben.
Nincs ember, aki ne használná valamilyen formában a közúton közlekedő járműveket.
Valóban nem lehet koronában egész évet nézni, viszont azt se felejtsük el, hogy mindenki koronás halottnak számít, az is, aki voltaképp amúgy is meghalt volna heteken belül.
Ez kb. olyan, mintha valaki a parkoló autójában alvás közben meghalna, és az is közúti balesetnek számítana, mert volt ott egy autó is.
Szóval abszolút nem halnak meg sokan koronában.
De igazából ez nem is annyira lényeges, csak belefutottam pont a statisztikába a neten és gondoltam akkor már utána nézek.
Amúgy jelenleg szinte senki sem hord maszkot, mégsem terjed a vírus, pár gócpont kivételével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!