Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Visszataszítónak és rendkívűl...

Visszataszítónak és rendkívűl kártékonynak találtam a giccsesen, megjátszósan tapsoló, táncikáló egészségügyi dolgozókról keringő videókat, és az erkélyekre, panelablakokba kiálló önelégülten tapsolgató lakosságot a járvány kapcsán. Más is érez így?

Figyelt kérdés
A rák ellen futóversenyeket és mindenféle megmozdulásokat szervező, az ilyen szarokat megosztó és ezzel büdszkélkedő istenbarma köcsögöknél is undorítóbbak voltak. Nagyon megnyugtatna a tudat, hogy más is érez így.

2020. jún. 24. 20:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Végtelenül ostoba vagy. Befejeztem. Nem éri meg veled vitatkozni mert te vagy itt a legnagyobb zombi.
2020. júl. 6. 05:05
 22/31 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon durva, hogy ilyeneken összevesztek. Én mondjuk Londonban élek, és itt minden ablakba kitették a szivárványt (ugyanaz, mint otthon, akik piros szívet tettek az ablakba), és igen, a britek is minden csütörtökön, este nyolckor tapsoltak. Én inkább érdekesnek tartom, mint giccsesnek.
2020. júl. 7. 09:52
 23/31 A kérdező kommentje:
Ordas nagy ocsmányság, ennyi részemről.
2020. júl. 14. 20:24
 24/31 anonim ***** válasza:
Milyen emberek szted az apolonok?
2021. febr. 1. 22:46
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Most meg a csapból is a vendeglatosok folynak. Akkor kopjuk szembe őket is?
2021. febr. 2. 05:11
 26/31 A kérdező kommentje:
Szembeköpni? He? Kiket? Normális vagy?
2021. febr. 2. 09:08
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, értem csak az eüt.
2021. febr. 2. 09:54
 28/31 A kérdező kommentje:
Nem, te fogyatékos. Maximum az erkélyeken észak-koreai gyáravatót és kommunista május elsejét idéző tapsoló nyomorultakat. Agyat kellene növesztened, nem gondolod? Mert egy egyszerű problémafelvetést sem tudsz megfelelő módon értelmezni.
2021. febr. 2. 10:04
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Fogyatékos? Mondja ezt az aki ki se tudja fejezni kivel és miért van baja. Mit fáj ez neked? És miért porogsz még mindig ezen közel egy év után? Nincs életed?
2021. febr. 2. 10:17
 30/31 A kérdező kommentje:
Te nem tudsz szöveget értelmezni, ami valahol azért egy elég súlyos hiányosság. Gyakorolgasd inkább. Ne másnak rinyálj, ha nem megy.
2021. febr. 2. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!