Visszataszítónak és rendkívűl kártékonynak találtam a giccsesen, megjátszósan tapsoló, táncikáló egészségügyi dolgozókról keringő videókat, és az erkélyekre, panelablakokba kiálló önelégülten tapsolgató lakosságot a járvány kapcsán. Más is érez így?
Figyelt kérdés
A rák ellen futóversenyeket és mindenféle megmozdulásokat szervező, az ilyen szarokat megosztó és ezzel büdszkélkedő istenbarma köcsögöknél is undorítóbbak voltak. Nagyon megnyugtatna a tudat, hogy más is érez így.2020. jún. 24. 20:16
21/31 anonim 

válasza:

Végtelenül ostoba vagy. Befejeztem. Nem éri meg veled vitatkozni mert te vagy itt a legnagyobb zombi.
22/31 anonim 

válasza:

Nagyon durva, hogy ilyeneken összevesztek. Én mondjuk Londonban élek, és itt minden ablakba kitették a szivárványt (ugyanaz, mint otthon, akik piros szívet tettek az ablakba), és igen, a britek is minden csütörtökön, este nyolckor tapsoltak. Én inkább érdekesnek tartom, mint giccsesnek.
23/31 A kérdező kommentje:
Ordas nagy ocsmányság, ennyi részemről.
2020. júl. 14. 20:24
24/31 anonim 

válasza:

Milyen emberek szted az apolonok?
25/31 anonim 

válasza:

Most meg a csapból is a vendeglatosok folynak. Akkor kopjuk szembe őket is?
26/31 A kérdező kommentje:
Szembeköpni? He? Kiket? Normális vagy?
2021. febr. 2. 09:08
28/31 A kérdező kommentje:
Nem, te fogyatékos. Maximum az erkélyeken észak-koreai gyáravatót és kommunista május elsejét idéző tapsoló nyomorultakat. Agyat kellene növesztened, nem gondolod? Mert egy egyszerű problémafelvetést sem tudsz megfelelő módon értelmezni.
2021. febr. 2. 10:04
29/31 anonim 

válasza:

Fogyatékos? Mondja ezt az aki ki se tudja fejezni kivel és miért van baja. Mit fáj ez neked? És miért porogsz még mindig ezen közel egy év után? Nincs életed?
30/31 A kérdező kommentje:
Te nem tudsz szöveget értelmezni, ami valahol azért egy elég súlyos hiányosság. Gyakorolgasd inkább. Ne másnak rinyálj, ha nem megy.
2021. febr. 2. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!